Περιγραφή
Η μόνιμη βαφή μαλλιών My Color Elixir της APIVITA είναι ειδικά σχεδιασμένη με γνώμονα τη φυσικότητα, το επαγγελματικό αποτέλεσμα και με απόλυτο σεβασμό στο τριχωτό.
Ένα καινοτόμο σύστημα που σταθεροποιεί και σφραγίζει το χρώμα στην τρίχα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, Η ΤΡΙΧΑ ΚΡΑΤΑ ΣΑ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ
Πώς λειτουργεί:
Εξασφαλίστε τη μέγιστη ένταση και διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών σας σε 2 βήματα:
Βήμα 1ο: Αποκτήστε τέλεια κάλυψη των λευκών και λάμψη σε μόλις 30 λεπτά χάρη στην κρέμα βαφής με 3 πολύτιμα έλαια (argan, αβοκάντο, και ελιάς ) που δρουν συνδυαστικά για να σταθεροποιήσουν το χρώμα και να επανορθώσουν τη δομή της τρίχας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βαφής των μαλλιών.
Βήμα 2ο: Ενισχύστε την ένταση και τη λάμψη εφαρμόζοντας την κρέμα περιποίησης για μετά τη βαφή με υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα μελιού που ενυδατώνει τα μαλλιά, δημιουργώντας ένα φιλμ προστασίας που σφραγίζει το χρώμα στην τρίχα και αναδεικνύει τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών. Εφαρμόστε ξανά μετά από 15 μέρες.
ΧΩΡΙΣ PPD, αμμωνία, οινόπνευμα, σιλικόνη, αλλά και μια σειρά από άλλες ανεπιθύμητες ουσίες που ερεθίζουν το τριχωτό και επιβαρύνουν το περιβάλλον.
TIPS ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
•Για να αποφύγετε με τις επαναληπτικές βαφές το φαινόμενο επικάθισης χρώματος (ανοιχτή ρίζα-πιο σκούρες άκρες) αφήστε τη βαφή στα μήκη μόνο 5-10 λεπτά (διαδικασία επαναληπτικής χρήσης). Σε μηνιαία χρήση προτείνουμε την επανάληψη μόνο στις ρίζες.
•Αν τα μαλλιά σας έχουν ανταύγειες, πιθανά να χρειαστεί πάνω από μία εφαρμογή για να επιτευχθεί ομοιόμορφο χρώμα. Για καλύτερη κάλυψη επιλέξτε κάποιο από τα βασικά χρώματα (Χ.0). Αν οι ανταύγειες έχουν γίνει με ντεκαπάζ, υπάρχει η πιθανότητα να αλλοιωθούν τα ρεφλέ της επιλεγόμενης απόχρωσης. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αποφεύγονται τα σαντρέ (Χ.1) και οι πολύ σκούροι τόνοι.•Αν έχετε κάνει περμανάντ ή ισιωτική, περιμένετε 15 ημέρες πριν βάψετε τα μαλλιά σας.
•Το τελικό χρωματικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε για τα μαλλιά σας είναι ο συνδυασμός της βάσης των μαλλιών, είτε αυτά έχουν φυσικό χρώμα είτε είναι βαμμένα, και της απόχρωσης βαφής που θα επιλέξετε.
•Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε μισό σωληνάριο βαφής, φυλάξτε την υπόλοιπη ποσότητα για επόμενη χρήση. Η βαφή πρέπει να εφαρμοστεί αμέσως μετά της ανάμειξη με το γαλάκτωμα ενεργοποίησης. Η αναμεμειγμένη βαφή δε μπορεί να αποθηκευτεί και να χρησιμοποιηθεί ξανά. Είναι σημαντικό να τηρείτε τη σωστή αναλογία ανάμιξης (1:1,5) διότι αν αυτή αλλάξει, τότε η απόδοση του χρώματος δεν θα είναι σωστή και η κάλυψη των λευκών ανεπαρκής.
•Εάν έχετε βάψει τα μαλλιά σας με χένα ή ημιμόνιμη βαφή περιμένετε να φύγει τελείως η βαφή, ώστε να πετύχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα